Parchetul Militar, sesizat în cazul camionului cu 13 militari la bord, răsturnat în județul Argeș

Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație joi seara,  în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.

Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din informațiile primite până acum, trei militari aflați în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipele de intervenție fac eforturi pentru eliberarea lor.

Ceilalți zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuați și le se acordă îngrijiri la fața locului, urmând a fi transportați de urgență la cele mai apropiate spitale.

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, secretarul de stat Mircea Dușa și generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General se află în deplasare către locul accidentului.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar. Din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului.

Primele două victime ale accidentului din Argeș au ajuns la spitalul din Câmpulung

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS