Parc de aventura, pista de biciclete si faleze reabilitate – surprizele care ii asteapta pe turisti in sudul litoralului

Primaria Mangalia a dat startul unor proiecte de infrastructură de amploare, investiția depășind 10 mil. euro.

Un parc de aventură, o pistă de biciclete, mai multe spații verzi și faleze reabilitate. Iată ce vor găsi turiștii în stațiunile din sudul litoralului în viitorul apropiat. Primăria Mangalia a dat startul unor proiecte de infrastructură, la finalul cărora stațiuni ca Neptun, Saturn sau Venus – care au fost uitate în ultimii 25 de ani – vor fi total schimbate, afirmă primarul Cristian Radu. (Audio 1 proiecte, spatii verzi, pista de biciclete).

Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de euro, bani europeni. Autoritățile locale și-au propus să atragă cât mai mulți turiști în stațiunile din sud. Primarul Cristian Radu mizează pe turismul balnear, știut fiind că în sudul litoralului sunt ape termale cu proprietăți curative, și pe turismul dedicat familiilor. (Audio 2 turism balnear)

Unele proiecte vor fi gata până la deschiderea sezonului estival. De asemenea, la sfârșitul lunii, va fi inaugurat un parc de distracții – al doilea ca mărime din țară, după cel de la Brașov. Parcul se află în pădurea Comorova din stațiunea Neptun.

Tot pentru atragerea turiștilor în sudul litoralului, primăria Mangalia pregătește programul ‘Lumină la malul mării’ pentru sărbătorile pascale. Evenimente vor fi și de 1 Mai, dar programul va fi și mai încărcat în sezonul estival. De altfel, Europa FM continuă tradiția concertelor live pe plajă. Și anul acesta pe scenă vor urca cei mai îndrăgiți artiști și showul va fi unul excepțional. De asemenea, Radio 21 a anunțat deja data pentru Liberty Parade: 25 iulie. Locul: plaja dintre Venus și Saturn.