Papa Francisc la București. Cum a fost în avionul care l-a adus pe Papa Francisc în România – VIDEO

În exclusivitate pe europafm.ro, puteți vedea imagini din avionul care l-a adus la București pe Papa Francisc.

Călătoria apostolică a Papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul “Să mergem împreună”.

În avionul papei au fost invitați și câțiva jurnaliști, printre care și Sanda Nicola, realizatoarea emisiunii Piața Victoriei, de la Europa FM.

Sanda Nicola a reușit să stea de vorbă cu Sanctitatea Sa și i-a oferit cadou o carte cu o însemnătate aparte.

Cadoul primit de Papa Francisc, în avion, de la Sanda Nicola

La sosirea în România, Papa Francisc va fi întâmpinat de către președintele Klaus Iohannis la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” (Otopeni), la ora 11:25, urmând ca ceremonia oficială de primire la Palatul Cotroceni să aibă loc la ora 12:05.

Tot la aeroport, Papa Francisc este întâmpinat de nunțiul apostolic în România și R. Moldova, arhiepiscopul Miguel Maury Buendia, de arhiepiscopul de București, mons. Ioan Robu, și de ceilalți membri ai Conferinței episcopilor din România. Un grup de 700 de copii și tineri, însoțiți de pr. Nicolae Farcaș, îl așteaptă la aeroport pe Sfântul Părinte, care primește flori de la doi copii îmbrăcați în costume tradiționale românești.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS