PAOK Salonic, depunctată și învinsă la “masa verde”, după ce patronul echipei a intrat înarmat pe teren

PAOK Salonic a fost sancționată extrem de dur după incidentele de la derbyul cu AEK Atena, care au dus la suspendarea campionatului de fotbal al Greciei.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut meciul din data de 11 martie cu 0-3 la “masa verde” și a fost și depunctată, cu 3 puncte. Totodată, va juca ultimele trei meciuri pe teren propriu din acest sezon “cu porțile închise” iar în următoarea ediție de campionat va porni de la minus 2 puncte.

În urma acestor sancțiuni, echipa lui Lucescu va coborî, cu cinci etape rămase de disputat, pe locul al 4-lea, la 8 puncte distanță de liderul AEK.

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a primit o interdicție de trei ani pe stadioanele din Grecia. La meciul cu formația din Atena omul de afaceri rus a intrat pe teren cu un pistol la brîu, pentru a contesta anularea golului cu care echipa lui marcase pentru 1-0 în minutul 90.

În urma incidentelor de la Salonic campionatul elen a fost suspendat. Meciurile din Grecia se vor relua weekendul acesta, după trei săptămîni de pauză.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS