Confidenţialitate

Câteva parcuri din Bucureşti sunt transformate în biblioteci până la finalul lunii august

Iniţiativa îi aparţine Editurii Litera care va pune la dispoziţia cititorilor volume ce vor putea fi împrumutate pe parcursul unei singure zile.

Anul trecut la un program asemănător au participat sute de bucureşteni, care au ieşit la o plimbare prin Cişmigiu, Tineretului şi Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi şi s-au ales cu o carte.

Acum, proiectul a luat amploare, astfel încât în acest an, Bucureştiului i s-a adăugat şi Constanţa.

Anul acesta editura le oferă tuturor doritorilor posibilitatea de a răsfoi şi de a citi peste 100 de titluri din oferta editorială prin intermediul bibliotecilor din Parcul Circului de Stat, Parcul Tineretului, Piaţa Ovidiu din Constanţa.

Pentru împrumutarea cărţilor, cititorii au nevoie de o Carte de identitate şi fiecare poate împrumta o singură carte odată, se arată în regulamentul publicat pe site-ul editurii.

De asemenea, trebuie să-i ofere librarului numărul de telefon şi adresa de e-mail. Cititorul este obligat să înapoieze cartea împrumutată în aceeaşi zi în care a împrumutat-o, în intervalul orar pe care-l va completa la faţa locului pe o fişă, având obligaţia să nu deterioreze cartea.

 

foto: adevarul