Confidenţialitate

Oscar 2022: În timpul galei va exista un tribut pentru Ucraina. Producătorii nu exclud o posibilă apariție a lui Zelenski în program | AUDIO

Tribut pentru Ucraina la Gala Oscar 2022. În timpul ceremoniei va exista un moment special dedicat situației din Ucraina și efectelor provocate de invazia rusă pe teritoriul acesteia. Producătorii nu exclud o posibilă apariție a președintelui Zelenski în program.

În timpul galei pentru decernarea Oscarurilor, cele mai importante premii ale cinematografiei americane, va exista și un moment în care va fi menționată invazia militară din Ucraina.

„Deși ne dorim să avem parte de o seară care să fie amuzantă și să fie un fel de evadare din cotidian, lumea trece acum printr-o perioadă turbulentă. Gala Oscar 2022 va recunoaște aceste lucruri și le va prezenta într-un mod respectuos”, a spus unul dintre producatorii galei.

Amy Schumer, una dintre gazdele ceremoniei, a declarat că a promovat în faţa producătorilor galei ideea unei posibile apariții a președintelui Zelenski în program – variantă analizată de organizatori.

Gala Oscar 2022 va avea loc duminică noapte va fi difuzată la postul ABC, iar printre nominalizări în categoria cel mai bun film regăsim titluri ca „Don’t Look Up”, „Dune”, „King Richard” și „The Power Of the Dog”.

Olivia Colman, Penelope Cruz sau Nicole Kidman sunt pe lista nominalizărilor pentru cea mai bună actriță în rol principal, iar Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield sau Will Smith au șanse să câștige o statuetă pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cristian Diaconescu explică diferențele dintre conflictul din Ucraina și războiul din Kosovo | VIDEO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.