Oricine poate deveni un erou cu ‘Vunk în Oraşul Minunilor’ (AUDIO)

‘Vunk în Oraşul Minunilor’ este numele show-ului pe care Vunk îl pregăteşte pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti

VUNK a creat, sub anonimat, un oraş virtual care a depăşit 10.000 de locuitori, ‘o comunitate a oamenilor care vor să traiasca frumos, cu bun simţ şi să-i ajute necondiţionat pe cei din jur’.

‘Vunk în Oraşul Minunilor’ este numele show-ului pe care trupa l-a anunţat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al cărui afiş îi înfăţişează pe Cornel Ilie și pe colegii lui drept super eroi asemeni celor din benzi desenate.

Cornel ilie spune că Oraşul Minunilor este ‘o demonstraţie împotriva a tot ce e negativ în noi ca români, şi împotriva tentaţiei de a afirma că nimic nu e bine, nimeni nu face nimic bun; un exemplu că, şi în anonimat absolut, oricine poate fi un super erou transformând lumea din jurul lui în ceva magic’.

VUNK precizează că Oraşul Minunilor ca mişcare socială va continua să existe şi dincolo de concertul din 3 octombrie.

Pâna pe 3 septembrie, fanii pot cumpăra bilete pentru VUNK în Oraşul Minunilor cu o reducere de 15% faţă de preţul normal. Biletele sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.iabilet.ro

‘Vunk în Oraşul Minunilor’ este un show susţinut de Europa FM – Trăieşte muzica!