Confidenţialitate

Organizatorii Untold și Neversea: Probabil va fi imposibil ca acestea să mai aibă loc în 2020 | AUDIO

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea spun că probabil va fi imposibil ca acestea să mai aibă loc în 2020.

Ei au discutat cu autoritățile și nu au deocamdată un răspuns clar privind condițiile în care ar putea fi pregătite astfel de evenimente după 15 iunie, dar e clar că măsurile de distanțare socială vor fi menținute și în această vară.

Edy Chereji, unul dintre fondatorii festivalurilor crede că doar o minune ar putea face ca în acest moment festivalurile să poata fi organizate:

Probabil doar o minune, vorba lui Dan Bittman, ar mai putea face să avem anul acesta Untold și Neversea, în condițiile iî care se vor păstra aceleași restricții – distanțare socială de doi metri între oameni, maxim trei oameni care se pot deplasa într-o mașină, maxim 3-4 oameni care se pot plimba împreună într-un spațiu. Este imposibil să creezi atmosfera unui festival care până la urmă din asta trăiește: din apropierea oamenilor, din experiența pe care o au”, a declarat Edy Chereji în matinalul “Deșteptarea“, de la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Edy Chereji a mai spus în emisiunea Deșteptarea că sunt luate în calcul mai multe variante pentru cei care au cumpărat deja bilete:

Nu-si vor pierde banii și vor avea garanția că vor putea veni la una din următoarele ediții ale festivalurilor, la oricare trei din următoarele ediții, la alegerea lor. Propunerea noastră a fost foarte bine primită, peste 95% din cei care cumparaseră deja bilete și abonamente și le-au transformat deja în această opțiune, Anytime Pass“.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.