Confidenţialitate

Organizația Umanitară Concordia și Rompetrol lucrează împreună pentru a oferi locuri de muncă tinerilor care părăsesc sistemul de îngrijire de stat VIDEO (P)

Rompetrol Downstream, compania de distribuție a KMG International, care operează o rețea de 165 stații în toată România, deschide 100 de locuri de muncă la nivel național pentru a fi ocupate de tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani care părăsesc sistemul de plasament de stat.

Proiectul face parte din strategia de sustenabilitate a Grupului privind reducerea inegalităților, oferirea de condiții de muncă decente și creșterea economică.

Astfel, Rompetrol sprijină Organizația Umanitară Concordia din Prahova, un ONG care lucrează de peste 30 de ani în comunitățile dezavantajate pentru a ajuta copiii și tinerii să înceapă o nouă viață, oferind educație și formare în case de tip familial, centre de zi și școli.

La Europa FM, am aflat de la Diana Certan, directoarea organizației Umanitare Concordia, cum ajută un loc de muncă construirea unei vieți mai bune:

Tinerii care au absolvit liceul, interesați să se angajeze ca lucrători comerciali, bucătari, barista pot aplica trimițând un e-mail la angajari@rompetrol.com pentru a-și exprima interesul.

De asemenea, ONG-urile care lucrează cu tinerii din sistemul de stat sau Direcțiile generale locale de asistență socială pot transmite recomandări. În funcție de disponibilitatea locurilor de muncă la nivelul fiecărui județ, candidații vor fi contactați pentru un interviu telefonic.

Lista locurilor de muncă vacante se va actualiza de-a lungul anului aici.

La nivelul rețelei de distribuție din România, Rompetrol oferă peste 2600 de locuri de muncă, pentru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 71 de ani, dintre care 63% sunt femei.