Orban: Subiectul Unifarm nu are legătură directă cu activitatea mea | AUDIO

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că subiectul Unifarm, dezbătut în Camera Deputaților, nu are legătură directă cu activitatea sa:

„Sunt uimit de subiectul pus în dezbatere pentru care e utilizată procedura de chemare a premierului în fața Camerei Deputaților.

Se încearcă crearea unei legături inexistente între mine și Guvernul pe care-l conduc cu cercetarea unui institut al statului.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

El a mai spus că în activitatea sa din ultimii 30 de ani nu a luat niciodată „nici măcar un capăt de ață”.

„Activitatea mea de 30 de ani este una în lumină publică și în care nu am luat niciodată niciun capăt de ață care nu mi s-a cuvenit în funcțiile publice pe care le-am deținut, o activitate în care corectitudinea, cinstea și dedicarea pentru servirea interesului public au fost lege. Orice încercare de a arunca cu noroi prin ventilator e sortită eșecului”, a completat premierul.

Premierul Ludovic Orban participă la ședința Camerei Deputaților, la dezbaterea „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziții directe de măști de la Unifarm la prețuri astronomice”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS