Confidenţialitate

Orban: Pentru PNL, este o zi istorică | AUDIO

Liderul PNL a salutat, duminică seara, rezultatele obținute de formațiune la alegerile locale.

“Pentru noi, PNL, este o zi istorică. Pentru prima oară de la Revoluţie până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD fără drept de apel”, a spus Ludovic Orban la sediul central al PNL.

„Este o victorie pe care, hai să fim cinstiți, foarte puțini o așteptau și nu numi că e o victorie, dar e o victorie clară care nu lasă loc de comentarii. Bucureștenii și-au dorit să elibereze Capitala de caracatița PSD care a sufocat întreaga administrație. Este o victorie care este rezultatul unui efort depus de Nicușor Dan vreme de cel puțin 12 ani, a unei implicări pentru interesul public și al unui program realist, fără angajamente care nu au bază”, a adăugat președintele liberal.

„Astăzi se vede clar că dacă nu eram în alianță cu partenerii noștri din USR PLUS pentru a-l susține pe Nicușor Dan ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatița pesedistă și să eliberăm Bucureștiul”, a adăugat Ludovic Orban.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS,  Nicușor Dan a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde.

Partidul Social Democrat (PSD) a obţinut, duminică, 33,7% din voturi la alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Alianţa USR PLUS – 33,1%, iar Partidul Naţional Liberal (PNL) a fost creditat cu 17,3%.

La Constanța, bătălia pentru  fotoliul de edil este una strânsă între Stelian Ion (USR Plus) – 29% și Vergil Chițac (PNL) – 29%.

Știrea se actualizează