Confidenţialitate

Orban: Nu voi permite niciunui parlamentar al PNL să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL | AUDIO

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat vineri, 3 septembrie, că nu va permite niciunui membru de partid să susţină o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL.

Atât timp cât sunt preşedintele PNL, nu voi permite niciunui parlamentar al PNL să voteze o moţiune de cenzură împotriva unui guvern condus de PNL“, a arătat Orban, într-o declaraţie acordată presei, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Preşedintele PNL a declarat că a comunicat cu liderii USR-PLUS cu privire la şedinţa coaliţiei, care ar urma să aibă loc vineri, la ora 18,00.

El a reamintit că premierul l-a informat cu privire la remanierea ministrului Justiţiei cu două minute înainte să anunţe această decizie.

Premierul Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion. Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului că până acum s-a comportat într-un mod în care nu a consultat preşedintele partidului“, a declarat liderul liberalilor, chestionat cu privire la o posibilă remaniere a miniştrilor USR-PLUS.

Orban a fost întrebat şi dacă Florin Cîţu este responsabil pentru actuala criză politică.

Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărul în această situaţie“, a afirmat Orban.

El a mai spus că îl sprijină pe Florin Cîţu, deoarece este premierul care reprezintă PNL.