Confidenţialitate

Orban, despre rezultatul negocierilor pentru formarea guvernului: Catastrofale pentru PNL

Fostul premier liberal Ludovic Orban consideră catastrofale rezultatele negocierilor politice pentru formarea guvernului de coaliție.

“Toate structurile din subordinea Secretariarului General al Guvernului vor fi sub comandă pesedistă”, a ținut să remarce, într-o emisiune tv, fostul președinte al PNL, ale cărui zile în partid par numărate.

Potrivit lui, “odată adus la putere, [PSD – n. red] “va conduce Guvernul şi agenda României”.

”Eu nu dau cu piciorul în oameni căzuţi la pământ (…) [Florin Cîțu – n red] îşi merită soarta, de la început nu a fost decât o unealtă, un biet pion, am spus de la început că va fi sacrificat, în momentul în care [președintele – n. red] Iohannis şi grupul care a planificat toată aceatsă ticălăşie va considera că se poate dispenda de el. I-am şi spus când a propus excluderea mea că în curând nu va mai fi premier şi nici preşedintele partidului”, a opinat Ludovic Orban despre succesorul său.

Ludovic Orban a mai spus că va merge, luni, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD. ”O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a precizat el.

Liberalii se vor reuni, luni, în Biroul Politic Naţional, pentru a valida negocierile pentru guvernarea cu PSD şi premierul cu care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultări.