Orban: Am votat pentru o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale | VIDEO

Premierul Ludovic Orban a votat pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale” și îi îndeamnă pe români să își exprime opțiunile electorale.

„E o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României. Românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România. Îi invit pe români să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României”, a spus șeful PNL.

Ludovic Orban a adăugat că a votat pentru dezvoltarea României, pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale, care să fie respectată la nivel internațional. Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euroatlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premierul a dat asigurări că dacă măsurile de protecție sanitară sunt respectate nu există risc de contaminare.

„Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergeți la vot, mergeți cu încredere și folosiți-vă puterea pe care o aveți, puneți-va pecetea pe soarta României”, a adăugat Ludovic Orban, menționând că duminică românii au libertate de mișcare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați să decidă care va fi componența Parlamentului pentru următorii 4 ani. În cursa electorală s-au înscris 7.136 de candidați pentru cele 465 de mandate de deputat și senator.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS