Confidenţialitate

Orașul Giurgiu va avea o faleză în port | AUDIO

Autoritățile locale au explicat în nenumărate rânduri că Portul Giurgiu este de fapt o Gară Fluvială destinată acostării navelor, la insistențele giurgiuvenilor  se fac eforturi pentru includerea unei faleze în această zonă.

Oras-Port la Dunăre, Giurgiu nu are încă și o faleză pentru promenadă. Până nu de mult, faleza din Ruse, Bulgaria era luată cu asalt de giurgiuveni in weekenduri si in zile de sărbătoare .

Pentru a admira Dunărea, giurgiuvenii merg la mai bine de 3 km de oraș, până aproape de sediul Companiei Nationale, Administrația Porturilor, Dunării Fluviale S.A. unde nu este amenajat nimic în scop turistic sau de agreement.

La insistentele giurgiuvenilor de a avea și  o  zonă pietonală  cu vedere la Dunăre, autoritățile se pregătesc acum pentru începerea lucrărilor de construcție a unei faleze  lărgite.

CN APDF SA Giurgiu va restrictiona temporar  accesul autovehiculelor pe platforma cuprinsă între clădirea Gării Fluviale Giurgiu și Dunăre pentru siguranța desfășurării acestor lucrări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Camelia Sachetti