Oradea: Tânăra răpită de fostul prieten a fost împușcată mortal

Poveste cu final tragic la Oradea: tânăra răpită, miercuri dimineaţă, de pe strada Barcăului, de către fostul iubit, a fost găsită moartă.

Femeia de 24 de ani a fost împușcată mortal și abandonată în mașina cu care fusese răpită de agresor. Bărbatul este în continuare căutat, iar polițiștii au instituit filtre în tot județul pentru prinderea lui.

Anterior, bărbatul l-a împușcat pe actualul prieten al tinerei, rănindu-l ușor.

Potrivit martorilor, fostul iubit al femeii s-a prezentat de dimineață cu un buchet de flori în fața casei unde locuiește aceasta și a sunat la poartă.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a ieșit să vadă cine sună, fiind urmată la scurt timp de actualul ei prieten.

În acel moment, fostul iubit s-a înfuriat, a scos pistolul și a tras înspre rivalul său cinci focuri. Un glonț l-a nimerit în umăr.

Apoi, a îndreptat arma spre fată și a forțat-o să intre într-o mașină. A urcat și el și a dispărut.

Câteva ore mai târziu, polițiștii au descoperit o mașină abandonată în altă zonă din Oradea. La scurt timp au descoperit și trupul neînsuflețit al femeii. Anchetatorii au declarat că femeiaa fost împuşcată în cap şi lăsată în autoturism. Apoi, agresorul a fugit de la locul faptei.

Autoturismul a fost găsit abandonat în zona localităţii Sîntion, în apropiere de Oradea.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea. A fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se scoate glonţul care a rămas în omoplat. Potrivit medicilor, nu este în stare gravă.

Purtătorul de cuvând al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat pentru Europa FM că agresorul căutat va fi cercetat pentru omor, dar și tentativă de omor.

”Nu pot să confirm la acest moment că este vorba despre o răpire. Informațiile inițiale converg înspre acest aspect”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS