Confidenţialitate

Oradea: Un copil a fost prins sub roțile unui tramvai. Pompierii au intervenit pentru descarcerare. Reacția ISU Bihor | AUDIO

Incident în această seară, în Oradea. Un copil de 10 ani a fost prins sub roţile unui tramvai. Echipajele de pompieri au intervenit pentru descarcerare. Mama băiatului, care îl însoțea, a suferit un atac de panică.

ISU Bihor: Copilul a fost conștient. Mama băiatului a suferit un atac de panică

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Purtător de cuvânt ISU Bihor, sergent major Alina Butaci: „Pompierii bihoreni au intervenit pentru salvarea unui copil prins sub roțile unui tramvai din Oradea, cartier Nufărul. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale de primă intervenție, autospeciale de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean cu medic de urgență”.

„Copilul a fost conștient. S-a intervenit pentru descarcerarea acestuia. Băiatul, de aproximativ 10 ani, era însoțit de mama acestuia, care a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea”, a mai spus purtătorul de cuvânt ISU Bihor, sergent major Alina Butaci.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Arad: Un tramvai a luat foc în mers. Nu sunt victime | VIDEO