Confidenţialitate

Opt femei obişnuite care au cucerit inimile actorilor de la Hollywood – GALERIE FOTO

Multe fete au visuri mari, de a se căsători cu actori celebri. Majoritatea oamenilor ar spune ca este imposibil, dar s-a demonstrat că acest lucru se poate întâmpla. Multe dintre celebrităţile de la Hollywood s-au căsătorit cu femei simple, care întreprind slujbe obişnuite.

Aceste femei au reuşit să topească inimile actorilor de la Hollywood şi s-au trezit, peste noapte, adulate de o lume întreagă, demonstrând că iubirea din basme chiar există.

Eve Mavrakis şi Ewan McGregor

Eve Mavrakis and Ewan McGregor Andrea Raffin  Shutterstock.com

Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com

Franţuzoaica Eve Mavrakis şi Ewan McGregor s-au cunoscut pe un platou de filmare. Ea era scenografă, iar el un actor faimos. De când s-au cunoscut, cei doi au rămas împreună, au patru copii şi locuiesc într-o casă superbă.

Alice Kim şi Nicolas Cage

Alice Kim and Nicolas Cage Matteo Chinellato  Shutterstock

Foto: Matteo Chinellato / Shutterstock.com

Alice Kim era chelneriţă într-un restaurant din Los Angeles atunci când a fost văzută de Nicolas Cage. Actorul, fermecat de tânăra chelneriţă, luat-o cu el la Hollywood. Cuplul este împreună de 11 ani.

Luciana Barroso şi Matt Damon

Luciana Barroso and Matt Damon JStone  Shutterstock

Foto: JStone / Shutterstock.com

Înainte să-l cunoască pe Matt Damon, Luciana Barroso nu era vedetă, nu jucase în niciun film şi nu păşise niciodată pe covorul roşu. Era barmaniţă într-un club de noapte în care a intrat şi Matt Damon. Luciana Barroso i-a spus actorului cât de mult îi plac filmele cu el, el a plăcut-o şi a decis să o cunoască mai bine. De atunci, cei doi au rămas împreună. S-au căsătorit în 2005 şi au patru fete.

Rebecca Gleeson şi Eric Bana

Rebecca Gleeson and Eric Bana FlashStudio  Shutterstock

Foto: FlashStudio / Shutterstock.com

Rebecca Gleeson nu este nici actriţă, nici cântăreaţă, dar în 1997 l-a cunoscut pe Eric Bana şi de atunci a devenit persoană publică.

Caroline Fentress şi Chris O’Donnell

Caroline Fentress and Chris O’Donnell Jaguar PS  Shutterstock.com

Foto: Jaguar PS / Shutterstock.com

Caroline and Chris s-au cunoscut în liceu şi de atunci au rămas împreună. Chiar dacă soţul ei este un star de cinema, Caroline continuă să lucreze ca profesoară.

Zoe Buckman şi David Schwimmer

Zoe Buckman and David Schwimmer Ga Fullner  Shutterstock

Foto: Ga Fullner / Shutterstock.com

Zoe era chelneriţă când şi-a cunoscut viitorul soţ. David Schwimmer filma un lungmetraj în Londra şi a decis să mănânce ceva într-un restaurant. Întâlnirea a fost de bun augur şi cei doi s-au căsătorit în iunie 2010.

Kyla Weber şi Vince Vaughn

Kyla Weber and Vince Vaughn Helga Esteb  Shutterstock.com

Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Când cei doi s-au cunoscut, Kyla era agent de vânzări la o firmă canadiană. Vince Vaughn a cerut-o în căsătorie în 2010 şi de atunci sunt trăiesc fericiţi împreună.

Tara Wilson şi Chris Noth

Tara Wilson and Chris Noth Everett Collection  Shutterstock.com

Foto: Everett Collection / Shutterstock.com

Tara Wilson era ospătăriţă când l-a cunoscut pe Chris Noth. A avut de aşteptat opt ani până când faimosul actor a cerut-o de soţie.