Oprea: Am fost invitat să revin în PSD

Fost vicepremier și ministru al Internelor, Gabriel Oprea își justifică, într-o postare pe Facebook, revenirea în rândurile social-democraților.

„Apartenenta mea la Partidul Social Democrat este una fireasca. Am fost invitat sa revin in PSD, iar dorinta mea este sa sprijin militarii si politistii, din orice perspectiva”, notează liderul UNPR.

„Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut şi cred că trebuie să fim uniţi pentru a fi puternici, să construim, să întărim, să strângem rândurile, nu să distrugem. Cred că Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie să-şi adune forţele şi să se pregătească temeinic pentru a câştiga alegerile importante de anul viitor”, susține Gabriel Oprea.

„Eu am înfiinţat Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor “Mihai Viteazul”, care reuneşte militarii şi poliţiştii în rezervă şi în activitate, după ce, de-al lungul timpului, am acţionat permanent în sprijinul acestora, atât că ministru al apărării naţionale cât şi că ministru al afacerilor interne şi vicepremier pentru securitate naţională. Apărarea, ordinea publică şi siguranţă naţională reprezintă un domeniu care are nevoie de susţinere şi asta îmi doresc şi îmi propun să fac în continuare. Este domeniul din care provin, în care m-am format încă din copilărie, fiind fiu de ofiţer al armatei române”, mai spus fostul vicepremier.

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăţia, cu Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Naţional. Avem cu cinci sindicate. Toţi liderii de sindicate au funcţie de vicepreşedinte la nivel de Comitet Executiv Naţional. Au şi drept de vot”, a explicat Viorica Dăncilă, duminică seara, când a fost întrebată de prezenţa lui Gabriel Oprea la sediul PSD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS