Confidenţialitate

Oprah Winfrey lansează o carte de bucate

Realizatoarea şi prezentatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey, în vârstă de 62 de ani, se pregăteşte să lanseze o carte de bucate, intitulată ”Food, Health, and Happiness: 115 On-Point Recipes for Great Meals and a Better Life”, pe 3 ianuarie 2017, potrivit contactmusic.com.

Cartea cu reţete culinare scrisă de Oprah Winfrey include reţete pentru preparate culinare precum ”Pui neprăjit”, ”Curcan cu chili”, ”Farro cu fasole”, ”Sparanghel”, ”Pesto cu măsline afumate” şi ”Biban de mare chilian crescut sustenabil cu chimen şi lămâie”.

Oprah Winfrey nu este singura vedetă din showbiz care s-a implicat recent în proiectul unei cărţi de bucate.

Cântăreaţa Lady Gaga a scris în colaborare cu tatăl ei, Joe Germanotta, cartea ”Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes from an Italian American Restaurant”, inspirându-se din preparatele servite în restaurantul pe care familia artistei l-a deschis la New York în 2012. Lady Gaga a scris prefaţa acelui volum.

Oprah Gail Winfrey, născută pe 29 ianuarie 1954, este cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011. Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală estimată la 1,5 miliarde de dolari.

Foto: Oprah Winfrey/Facebook