Confidenţialitate

Opoziția îl critică pe Nicușor Dan, care a spus că nu s-a vaccinat pentru că nu i-a spus medicul | AUDIO

Val de ironii între politicieni când vine vorba de vaccinarea anti-Covid.

Opoziția îl critică pe primarul general al Capitalei care a spus că se va vaccinat anti-Covid, după ce medicul îi va spune că este bine să o facă.

Nicușor Dan a trecut prin boală în primăvără.

Ieri, în timpul unei conferințe în care și-a prezent bilanțul la 10 luni de mandat, primarul a fost întrebat de jurnaliști dacă s-a imunizat între timp.

”Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum știți, am fost în izolare în luna mai, inițial pentru că fiica mea a fost infectată apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus o să fac vaccinarea după ce medicul îmi spune că este bine să o fac”.

Din rândul PSD, deputatul Alexandru Rafila îl ironizează pe Nicușor Dan.

Parlamentarul consideră că primarul Capitalei ar fi trebuit să dea un exemplu privind vaccinarea, fără să comenteze, însă, condițiile medicale invocate de edil.

Alexandru Rafila, aseară, într-un interviu pentru Aleph News:

”Am înțeles că nu s-a vaccinat încă pentru că nu a întrebat medicul sau medicul nu i-a spus până acum, timp de 8 luni, dacă ar trebui să se vaccineze. Întrebarea mea este: Care medic, medicul de familie sau medicul pediatru? Pentru că, chiar dacă este un vaccin care se poate administra de la vârsta de 12 ani cine trebuia să recomande vaccin domnului primar? Să fie exemplu pentru comunitatea pe care o conduc și aflăm că: domnule, nu m-am vaccinat pentru că nu mi-a spus medicul. Exact genul ăsta de exemple compromit campania de vaccinare.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.