On the fast track to futureproof – primul hackathon de real-estate exclusiv pe segmentul office

On the fast track to futureproof – primul hackathon de real-estate exclusiv pe segmentul office – este organizat de Skanska și Proptech Romania.

Evenimentul va avea loc în data de 22-23 noiembrie și se va desfășura în noua locație Impact Hub, aflată în Equilibrium, cel mai recent proiect Skanska. Vor fi selectate peste 20 de echipe participante, care, în cadrul competiției, vor identifica soluții inovatoare la provocările întâmpinate de dezvoltatorul imobiliar. Procesul creativ va fi facilitat de mentori din rândul companiilor care s-au alăturat demersului: împreună cu Skanska, vor face parte din procesul de mentorat specialiști IT din companii de top, precum Microsoft și Honeywell.

„Competiția <> este dezvoltată sub umbrela strategiei de inovare a Skanska CEE și suntem mândri să organizăm acest eveniment în România, aducând plus valoare la nivel de regiune. Este foarte important pentru noi faptul că avem alături parteneri de business care, ca și noi, setează următoarele tendințe și putem să construim împreună o comunitate de experți în tehnologie și real estate. Mizăm pe sinergia echipelor participante cu mentorii și ambasadorii <> propuse și avem încredere că va fi o experiență frumoasă pentru toți cei implicați”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

În urma competiției de 48 de ore, vor fi selectați trei câștigători, care vor primi premii în bani de peste 7.500 euro. Mai mult decât atât, echipele câștigătoare vor primi și acces la subvenții viitoare, fiind introduse automat în programul de mentoring și accelerare al Proptech Romania.

„Proptech Romania este focusată pe a stimula crearea de noi soluții și produse pentru industria de real estate, asistență și suport în obținerea investițiilor, precum și asistență comercială pentru startup-urile proptech. Programele noastre de tip open innovation încurajează colaborarea dintre companiile tradiționale din industrie și startup-urile inovatoare, cu rezultate concrete în dezvoltarea și implementarea soluțiilor, ce au fost obținute într-un timp foarte scurt”, a declarat Ciprian Pasca, co-fondator PropTech Romania.

Skanska și Proptech Romania invită start-up-urile, companiile de tehnologie și experții din industria de real estate să participe la acest eveniment. Cei interesați se pot înscrie pe site-ul evenimentului www.proptech.ro/skanska sau prin formularul de contact, cu nume și prenume, email, număr de telefon.

Echipele participante vor păstra dreptul de proprietate intelectuală asupra tuturor soluțiilor dezvoltate în cadrul hackathon-ului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare