Confidenţialitate

Omul de afaceri din Turcia care a lovit grav cu mașina un polițist se afla în pragul comei alcoolice în momentul accidentului

Omul de afaceri din Turcia – care a lovit grav cu mașina un polițist de la Rutieră – era băut în momentul accidentului.

Testele de sânge efectuate la 2 ore după accident au indicat o alcoolemie de 1,65 la mie, adică în pragul unei come alcoolice – spun surse judiciare citate de agenția Mediafax.

Omul de afaceri turc a fost încarcerat aseară în Spitalul Penitenciar Rahova, el fiind arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj și fugă de la locul accidentului.

 

Imediat după accident, cetățeanul turc a fugit de la locul accidentului, însă după 3 kilometri a intrat cu mașina într-un gard și a fost transportat la spital.

Polițiștii care l-au prins spuneau că Abdullah Ataș mirosea puternic a alcool, însă era aștetpată și confirmarea medicilor.

Testele de sânge efectuate la 2 ore după producerea accidentului au indicat o alcoolemie de 1,65 la mie.   După 3 ore de la accident, i s-au recoltat din nou probe și a rezultat o alcoolemie de 1,35 la mie.

Omul de afaceri Abdullah Ataș a fost încarcerat aseară în Spitalul Penitenciar Rahova, după ce Tribunalul București a confirmat mandatul de arestare emis pe numele său.

Duminică el a intrat cu mașina într-un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei, l-a purtat pe capotă aproape 350 de metri, apoi l-a aruncat 10 metri pe şosea.

Poliţistul a fost supus mai multor interventii chirurgicale, iar starea lui este in continuare fpoarte gravă.