Confidenţialitate

Oltea Zambori, director de comunicare al TM2023, face bilanțul întregului proiect, în premieră, în Deșteptarea | VIDEO

E săptămâna de închidere a programului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii. Oltea Zambori, director de comunicare al proiectului, a venit în studioul Europa FM din Piața Unirii să facă public, în premieră, bilanțul anului 2023 la Timișoara.

Cum evaluează reușita generală a proiectului Timișoara, Capitală Culturală Europeană, câți jurnaliști străini au venit în oraș în acest an pentru Capitala Europeană a Culturii, ce eveniment a atras cel mai mult publicul, care sunt planurile viitoare sau următoarele etape pentru Timișoara în continuarea acestei experiențe culturale europene sunt doar câteva din lucrurile pe care le aflăm de la Oltea Zambori.

“Valoarea media câștigată estimată, pentru primele 11 luni, este de 19,8 milioane de euro. Este acea media pe care nu am plătit-o să fie scrisă”,  a declarat în premieră, la Europa FM, Oltea Zambori.

“Sunt 9,8 milioane de oameni din România care au auzit măcar o dată de faptul că Timișoara, este Capitala Europeană a Culturii în 2023″, a continuat Oltea Zambori.

Timişoara se pregăteşte de închiderea oficială a programului cultural de Capitală Europeană a Culturii TM2023, printr-o serie de evenimente care se vor desfăşura în perioada 7 – 10 decembrie, cu predilecţie în Piaţa Unirii şi în Piaţa Victoriei.