Confidenţialitate

Olt: Un tânăr a murit după ce a înghițit un plic cu droguri în timpul controlului rutier | AUDIO

Un tânăr din județul Olt a murit după ce a înghițit un plic cu droguri. S-a speriat în timpul controlului făcut de polițiști. A facut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Olteanul de 31 ani se afla, împreună cu 5 prieteni, într-o mașină pe care polițiștii din Slatina au tras-o pe dreapta. Pentru că în autoturism erau mai multe persoane decât locurile prevăzute, oamenii legii le-au cerut să coboare pentru legitimare și control corporal.

În timpul verificărilor, un polițist a observat că tânărul mesteca un plic din plastic. I-a cerut să-l scoată și a observat că acesta conținea resturi dintr-o substanță albă. Olteanul a recunoscut că în plic avusese aproape 2,5 grame de etnobotanice.

Pentru că înghițise deja mare parte din droguri, polițiștii au chemat salvarea. Între timp, însă, tânărul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au mai găsit alte droguri în mașină, dar și asupra unuia dintre tinerii aflați în ea. Cazul a fost preluat de DIICOT Olt.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: 9 persoane au fost reținute în dosarul măsluirii aparatelor de jocuri de noroc. Două persoane au fost puse sub control judiciar | AUDIO