Confidenţialitate

Oferte care mai de care mai spectaculoase pentru britanici dacă resping Brexit-ul

Imediat după deschiderea urnelor, tabloidul german Bild a anunțat că nemții vor juca fără portar la următoarele lovituri de departajare într-un eventual meci de fotbal cu Anglia.

Iar compania aeriană Ryanair promite că vineri va avea cele mai mari reduceri pentru britanici, în cazul în care aceștia rămân în spațiul comunitar.

“Dragi britanici, dacă rămâneți în Uniunea Europeană, noi vom recunoaște golul de pe stadionul Wembley“, scrie tabloidul Bild referitor la golul controversat al lui Geoff Hurst din prelungirile Finalei Cupei Mondiale din 1966, când englezii i-au învins pe vest germani.


Publicația mai scrie că le va rezerva britanicilor prosoape și cele mai bune șezlonguri la piscinele hotelurilor germane dacă votează împotriva ieșirii, dar și că nu vor folosi loțiune de protecție solară din solidaritate cu turiștii din Regatul Unit.

Trecând la oferte mai serioase, irlandezii de la Ryanair promit că vineri britanicii vor avea parte de cele mai mari reduceri pentru a zbura în restul țărilor europene, dacă rămân în spațiul comunitar.

Compania spune că oferta este îndreptată în mod special către cei doi mari partizani ai Brexit-ului, Boris Johnson și Nigel Farage, care nu cunosc mare lucru despre Uniunea Europeană și ar trebui să o viziteze mai mult.

Amintim, aceeași companie, Ryanair, a lansat luna trecută o campanie denumită Brexit Special – în care britanicilor care locuiesc în străinătate li se ofereau bilete la costul de 20 de euro, pentru a se întoarce acasă și a vota în ziua referendumului.