Confidenţialitate

„Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” debutează cu avanpremiera eveniment „Ladies Night”, la Cinema City

5 ani, 8 luni, 12 zile – atât a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) gândește cel mai mare jaf din viața ei.

Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante.

„Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” aşteaptă fetele la cea de-a doua ediţie “Ladies Night” de la Cinema City, de azi, 19 iunie, de la ora 19:30.

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar distracţia în gaşcă la cinema continuă cu o aventură spectaculoasă în exclusivitate şi, garantat, produse cosmetice cadou.

Filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Surprinzătoare vor fi şi apariţiile unor celebrităţi internaţionale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova și Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue.

Avanpremiera specială „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”
are loc marţi seara, în reţeaua Cinema City. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.cinemacity.ro sau de la casele de bilete din cele 19 locaţii selectate.