Oceana a cântat cu umbrela în Polonia

Artista nu a vrut ca o ploaie torenţială să-i strice showul, mai ales că fanii nu s-au lăsat alungaţi de stropii de ploaie, aşa că a ţinut concertul din acest weekend sub umbrelă.

Cu o mână ţinând microfonul şi cu alta umbrela, Oceana s-a întâlnit cu fanii săi polonezi din oraşul Elbag, oferit un show impresionant. După ce primele piese au fost cântate pe o ploaie torenţială, următoarele au răsunat pe fondul unui curcubeu superb.

Oceana le-a spus miilor de polonezi adunaţi în faţa scenei că împreună au dansat până au gonit ploaia, comentariu răsplătit cu multe aplauze.

Cântăreața Oceana, devenită celebră în Europa după lansarea piesei ‘Cry, Cry’, în 2009, ajunge în această vară în România pentru un concert pe nisipul fierbinte de la Marea Neagră. Oceana va concerta pe 2 august, pe plaja dintre Venus şi Saturn, la Europa FM LIVE PE PLAJĂ. La cea de-a treia ediţie Live pe Plajă, Europa FM aduce la un loc pe scenă pe şi cei mai populari artişti români ai momentului, 3 Sud Est, Voltaj, Smiley, Holograf şi Ştefan Bănică. Click aici pentru mai multe informaţii despre Europa FM LIVE PE PLAJĂ!