Confidenţialitate

Oana Pellea, mesaj emoționant pentru medici: Vă mulțumesc pentru tot ce faceți în fiecare zi, pentru noi toți! VIDEO

“Dacă aș putea să vă dau curaj și dacă aș putea să vă dau din viața mea câte o secundă fiecăruia, câte un an, cât doriți să luați ca să mă credeți că suntem foarte recunoscători pentru tot ce faceți și că dumneavoastră veți scrie istorie și o faceți zi de zi” – este o parte din mesajul extrem de emoționant transmis de actrița Oana Pellea medicilor aflați zilele acestea în linia întâi a frontului. La raportul de gardă al secției de Terapie Intensivă a Spitalului din Timișoara, actrița a intrat în legătură directă cu medicii și le-a transmis mesajul său.

Sunt vorbe care au în ele toată recunoștința noastră, a tuturor pentru oamenii care în zilele astea extrem de grele salvează oameni. Haideți să nu-i lăsăm singuri, haideți să punem mână de la mână pentru a le cumpăra echipamentele de care au atât de mare nevoie, pentru a le proteja sănătatea. Să avem grijă de medicii noștri!

https://www.facebook.com/romaniaarenevoiedeati/videos/545017236395547/

“Bună ziua! Am vrut să vă adresez un mesaj. O fac din tot sufletul, o fac pentru că am simțit nevoia. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți în fiecare zi, pentru noi toți. Știti, un actor trebuie să se pună în pantofii celuilalt și atunci am încercat să-mi imaginez ce simțiți de fiecare dată când plecați de acasă la spital, în fiecare dimineață, ce simțiți când vă întoarceți acasă și nu vă puteți lua în brațe copiii sau pe cei dragi, cât de frică vă este, cat de neapărați vă simțiți, cât de curajoși sunteți, cat de excepționali de generoși sunteți. Și pentru că nu-mi pot imagina toate aceste lucruri pentru că sunt mult prea puternice și mult peste capacitatea mea de a înțelege, am ținut să vă spun că este foarte important tot ce faceți pentru noi toți. Dacă aș putea să vă dau curaj și dacă aș putea să vă dau din viața mea câte o secundă fiecăruia, câte un an, cât doriți să luați ca să mă credeți că suntem foarte recunoscători pentru tot ce faceți și că dumneavoastră veți scrie istorie și o faceți zi de zi.
Plecată, vă mulțumesc și să vă dea viața curajul în continuare și să răzbim împreună și cu marele dumneavoastră ajutor, vă mulțumesc și tot respectul meu!” – Oana Pellea

AICI puteți dona, orice sumă de bani ajută enorm. Haideți să punem mână de la mână pentru a ne ajuta medicii!