Confidenţialitate

Oana Dimofte recomandă o vacanță în Grecia | Recomandat de Europa FM

La Europa FM, în Weekend cu Prietenii cu Mihai Dinu ne facem planuri de vacanță. Aflăm destinații de călătorie pentru 100 de zile de vară, 100 de zile de vacanță, recomandate de colegi, vedete și persoane publice.

Jurnalista Oana Dimofte ne spune că o vacanță reusită înseamnă odihnă, mâncare bună și multă liniște.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Recomandarea mea este Grecia și o fac chiar din Grecia. După un an si jumătate atât de greu, mulți dintre noi simțim nevoia de odihnă și am știut că nicăieri în altă parte nu ne vom odihni la fel de bine ca în Grecia, nu pentru că am venit să dormim, ci pentru că aici oriunde ai merge, știi că va fi în regulă.

Dacă alegi să-ți faci concediul într-o manieră activă, în Grecia găsești tot ce-ți trebuie. Dacă vrei să stai pur și simplu la plajă, tot aici găsești plaje minunate, ape albastre, curate și condiții dintre cele mai bune.

Dacă vrei să mănânci bine, poți opri la orice tavernă. Dacă vrei o cazare mai luxuoasă sau una mai simplă, oricare dintre ele va fi mai mult decât decentă.

Datorită confortului psihic pe care ți-l oferă, Grecia este țara în care mintea se odihnește, sufletul se odihnește și oriunde te-ai întoarce vezi ceva frumos, mănânci ceva bun și în cele din urmă chiar te simți bine”, recomandă jurnalista Oana Dimofte.