Confidenţialitate

Oameni de Milioane: Smaranda Heroiu, ”mama” iCEE.fest: UPGRADE 100

Dacă Dragoș Stanca este părintele care a creat iCEE.Fest, cel mai important festival dedicat tehnologiei din Sud-Estul Europei are de trei ani și un director exectutiv, Smaranda Heroiu, alintată ”mama iCEE.fest”.

Smaranda Heroiu este omul de milioane al acestei săptămâni, la Europa FM. Într-un dialog cu Toader Păun, ea povestește cum ajung pentru două zile la București cei mai importanți jucători de pe piața tech internațională.

Rebranduit sub titulatura de ”UPGRADE 100”, festivalul are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri.

Pe 13 și 14 iunie, participanții vor putea lua parte la traininguri susținute de Google – care are o scenă dedicată, o zi întreagă – , Facebook – care organizează primul Marketplace Academy, în România – , plus LinkedIn, eBay, Hubspot – dar și experți independenți în e-commerce, big data, și profilarea consumatorului se regăsesc în agenda UPGRADE 100 – noul brand iCEE.fest.

La iCEE.fest: UPGRADE 100, Facebook va susține primul “Facebook Marketplace Academy” din regiune – un format adresat profesioniștilor și avansaților, unde accesul este permis celor care au un bilet, cu aprobarea anterioară a echipei Facebook.

Festivalul include și un workshop susținut de Sepideh Dundon, reprezentant LinkedIn în regiune, alături de specialiștii Httpool, reprezentantul local al companiei.