Confidenţialitate

Oameni de milioane: Dragoș Stanca, creatorul iCEE.fest – VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni este Dragoș Stanca, votat în martie președinte BRAT pentru mandatul 2018 – 2020 și unul dintre cei mai influenți oameni din onlineul românesc. Tot el este și creatorul unui festival care aduce la București oamenii care contează și influențează viitorul folosirii noilor tehnologii.

Interactive Central and Eastern Europe Festival se desfăsoară la Bucuresti pe 14 si 15 iunie.

Anul acesta, organizatorii propun nu mai puțin de 9 linii principale de conținut și aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii care vor susține prezentări si workshopuri, la care se adaugă speakeri si traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre ei se află Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți “Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei “The Death of Stalin”, futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare si autor al cărții “The Cheat Code”sau Grant Sabatier – un milionar in bitcoin si promotor al metodelor alternative de economisire.

Despre cum se poate face performanță în online și ce înseamnă să organizezi un eveniment internațional dedicat tehnologiei și specialiștilor care activează în zona noilor media, aflăm de la Dragoș Stanca într-O Dimineață de milioane.