Confidenţialitate

Oameni de milioane: Sebastian Secan, un călător în bascheți care a descoperit România celor o mie de lumi | VIDEO

În perioada în care călătoriile în afară au devenit aproape imposibile, jurnalistul Sebastian Secan a inițiat alături de Laura Vereha, colega lui împreună cu care ține blogul calatorinbascheti.ro, o campanie inedită, numită ”România celor o mie de lumi”, pentru susținerea turismului românesc.

Prin intermediul blogului de travel calatorinbascheti.ro, au fost prezentate multe locuri, stațiuni, plaje și camping-uri care seamnă izbitor cu obiective turistice celebre din lume.

Inițiativa reprezintă și un răspuns la actuala criză provocată de pandemia de coronavirus, care ne determină să fim mai precauți, să zburăm mai puțin cu avionul, să rămânem mai mult acasă. E o invitație pentru descoperirarea turistică din spațiul românesc, o alternativă la fel de frumoasă ca cea internațională, dar mai accesibilă românilor și foarte potrivită pentru etapa în care ne aflăm.

Omul de milioane Sebastian Secan spune povestea din spatele proiectului ”România celor o mie de lumi”, dar și cum este să treci de la un job agitat în presă la descoperit lumea: