Confidenţialitate

Oameni de milioane: Mihai Cepoi, creatorul primei platforme de recrutare bazate pe conceptul de gamification | VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni a pus bazele primei platforme de recrutare bazate pe conceptul de gamification din România, Forbes l-a inclus în lista ”30 sub 30” a tinerilor care pot schimba lumea, iar anul 2020 l-a prins cu planuri de extindere în SUA, însă a profitat de perioada pandemiei pentru a-și întări și mai mult operațiunile printr-o finanțare în valoare totală de 575.000 euro, cu 50.000 euro mai mult faţă de ţinta propusă.

Anterior, start-up-ul a mai atras două investiţii – prima în iunie 2019 (100.000 euro), iar a doua în februarie 2020 (250.000 euro). Următoarea ţintă pentru Jobful este obţinerea unei finanţări şi mai mari de 1,2 milioane euro.

Platforma online de recrutare dezvoltată de Mihai Cepoi este o soluţie SaaS personalizată care foloseşte gamification, cu scopul de a ajuta companiile dar și candidații să facă cele mai bune alegeri.

Până să fondeze Jobful, Mihai Cepoi a lucrat în mai multe companii. A absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București și masterul de Business Administration & Engineering al Facultatii de Inginerie în Limbi Străine din cadrul aceleași universități. De asemenea, este absolvent al Universității Alternative, unde a fost și profesor, a absolvit Leaders School și Aspire Academy și a fost voluntar în cadrul BEST (Board of European Students of Technology). În perioada școlii a fost olimpic la matematică, dar a predat și informatică la o școala primară particulară.

Povestea lui Mihai Cepoi, într-un interviu cu Toader Păun, la Europa FM: