Confidenţialitate

Oameni de milioane: Margareta Pâslaru | VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni are o viață de poveste și îi ajută și pe alții să scrie povești frumoase de mai bine de 60 de ani cu ajutorul muzicii sale. La 77 de ani, Margareta Pâslaru lansează albumul ”Idei”.

Margareta Pâslaru are compoziţii proprii noi, înregistrate pro bono, în duet cu Horaţiu Mălăele, Sofia Vicoveanca, Virgil Ianţu şi Luiza Zan. Arhiva compoziţiilor sale din anii ’60 si ’70 este preluată de alte generaţii în frunte cu actriţa Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu au beneficiat de noi aranjamente, în timp ce Păuniţa Ionescu păstrează atmosfera din 1976.

În album este şi un moment în amintirea lui Dan Andrei-Aldea şi o surpriza din 1950.

Margareta Pâslaru anunţă că încasările acestui album vor fi donate integral către Crucea Roşie pentru programul Banca de Alimente.

Omul de milioane Margareta Pâslaru povestește, într-o discuție cu Toader Păun, despre cum a ajuns în ultimii zece ani să creeze noi albume, cum percepe muzicienii de azi și cum a decis să lucreze fără un impresar.

Într-o discuție relaxată, Margareta Pâslaru mărturisește că încă mai simte emoții, chiar dacă are mai bine de 62 de ani de când se află pe scenă și în atenția publicului: