Confidenţialitate

Oameni de milioane: Iunieta Sandu, creatoarea NO.MAD Kind Market și NO.MAD Talks – VIDEO

Iunieta Sandu, creatoarea NO.MAD Talks, a adunat la un loc, în perioada de izolare, freelancerii care vor să-și pună la dispoziție serviciile în schimbul altor servicii sau produse. Ideea ei a fost atât de bine primită încât în doar câteva zile mobilizase deja sute de profesioniști în domeniile lor.

Freelancerii care vor să-și pună la dispoziție serviciile în schimbul altor servicii sau produse, afacerile locale care oferă produse pentru diverse servicii de marketing și comunicare, antreprenorii care au nevoie de consultanță din partea freelancerilor și companiile care au nevoie de servicii din partea freelancerilor și oferă produse sau servicii în schimb își pot înregistra cererea și oferta pe NO.MAD Kind Market în câteva minute.

Echipa NO.MAD Talks centralizează nevoile și ofertele primite de la freelanceri, antreprenori și afaceri locale, face un matching între ele iar în fiecare zi de marți, toți cei înscriși vor primi o propunere cu oamenii care au nevoie de ajutorul lor și cu cei potriviți să-i ajute.

Povestea omului de milioane Iunieta Sandu, creatoarea NO.MAD Kind Market și NO.MAD Talks, într-un interviu cu Toader Păun: