Confidenţialitate

Oameni de milioane: Daniel Relenschi, primul pictor 3D din România – VIDEO

O dimineață de milioane vă invită să descoperiți povestea unui artist care s-a lăsat provocat de un prieten pentru a face o lucrare inedită și astfel a ajuns să fie considerat primul  pictor 3D din România. După cum povestește la Europa FM, Daniel Relenschi a perfecționat propriile tehnici pentru a reuși să creeze lucrări cât mai realiste pe orice fel de suport, deși recunoaște că regeretă atunci când trebuie să picteze pe asfalt iar după un timp operele sale sunt șterse de vreme. A găsit și o soluție pentru această problemă, pe care o prezintă, în interviu, chiar omul de milioane Daniel Relenschi.

Daniel Relenschi provine dintr-o familie de artiști, dar a ales să nu facă lucrurile cum le-a văzut la părinți, ci să se orienteze spre un domeniu nou și fascinant. Urmând pașii mamei sale, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictură de când avea trei ani, pentru ca la liceu deja să lucreze ca designer de manufactură în Botoșani, orașul său natal.

După ce a realizat în 2011 o pictura 3D pe asfalt, Daniel Relenschi a devenit primul pictor 3D din România cu o tehnică pe care a adus-o ulterior și pe pânză. Iluziile 3D pe care le creează i-au adus lucrările și în campanii publicitare dar și în mai multe colecții.

Pe lângă lucrările 3D, care au reușit să-l facă cunoscut în toată lumea,Daniel Relenschi face și design vestimentar, dar și pictură în forme ceva mai clasice, aflate în colecții particulare din România, Franța, Italia, Belgia, Germania, Polonia, Thailanda, China și Marea Britanie.

Iluziile create de Daniel Relenschi, primul pictor 3D din România – GALERIE FOTO