Oameni de milioane: Clara Arghirescu, Anca Nachiu și oamenii care se implică în campania ”Orbit Dăruiește Zâmbete”

Clara Arghirescu, reprezentantul MARS România și Anca Nachiu, specialist în comunicare la SOS Satele Copiilor, sunt oamenii de milioane din această săptămână, de la Europa FM.

Până acum au reușit să readucă zâmbetele pe chipurile unui număr impresionant de copii, iar anul aceasta se pregătesc să facă și mai mult în cadrul campaniei ”Orbit dăruiește zâmbete”.

Inițiativa și parteneriatul dintre Orbit și SOS Satele Copiilor se află la a treia ediție, rezultatele obținute în anii precedenți reprezentând motive grăitoare pentru continuarea acțiunilor menite să educe, să deschidă orizonturi noi și să faciliteze integrarea în societate a copiilor din medii defavorizate.

Sumele stranse în cadrul campaniilor anterioare au fost donate către organizația SOS Satele Copiilor România pentru cursuri de igiena orală. 3.500 de copii în anul 2015 și 5.000 de copii în 2016 au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, au urmat cursuri de igienă dentară și au primit produse indispensabile pentru sănătatea orală. Anul acesta, impactul programului se dorește a fi și mai semnificativ.

Despre ce înseamnă campania ”Orbit dăruiește zâmbete” și cum poate gestul cumpărării unui pachet de gumă să schimbe viața unor copii și a familiilor lor, în interviul cu Clara Arghirescu, reprezentantul MARS România și Anca Nachiu, specialist în comunicare la SOS Satele Copiilor.

Orbit Dăruiește Zâmbete – campania care privește cu încredere spre viitor prin ochii copiilor

Orbit invită toți consumatorii să se implice în număr cât mai mare în campania Orbit Dăruiește Zâmbete 2017, pentru a sprijini accesul la educație și la un viitor mai bun a 5.000 de copii din București, județul Bacău și județul Sibiu.

Astfel, 1% din valoarea oricărui pachet de gumă Orbit achiziționat în perioada 9 octombrie – 30 noiembrie 2017 va fi donat către SOS Satele Copiilor.

Pentru mai multe detalii despre campanie accesați: www.daruieste-zambete.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS