Confidenţialitate

Orbit Dăruiește Zâmbete – campania care privește cu încredere spre viitor prin ochii copiilor (P)

Orbit și SOS Satele Copiilor au început pregătirile pentru dezvoltarea și aplicarea de programe noi de dezvoltare personală și orientare dedicate copiilor din medii defavorizate.

Inițiativa și parteneriatul dintre Orbit și SOS Satele Copiilor se află la a treia ediție, rezultatele obținute în anii precedenți reprezentând motive grăitoare pentru continuarea acțiunilor menite să educe, să deschidă orizonturi noi și să faciliteze integrarea în societate a copiilor din medii defavorizate.

Sumele stranse în cadrul campaniilor anterioare au fost donate către organizația SOS Satele Copiilor România pentru cursuri de igiena orală. 3.500 de copii în anul 2015 și 5.000 de copii în 2016 au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, au urmat cursuri de igienă dentară și au primit produse indispensabile pentru sănătatea orală.

Anul acesta, impactul programului se dorește a fi și mai semnificativ: workshop-urile de igienă orală vor fi înlocuite cu sesiuni de dezvoltare a abilitatilor personale susținute de asistenți sociali și firme specializate în programe informale de educare a copiilor. Descoperindu-și capacități precum spiritul de echipă, comunicarea, empaia, acești copii vor dobândi încrederea în forțele proprii, poate cel mai important ingredient pentru a putea zâmbi cu optimism spre viitor.

„Suntem onorați să fim parte din acest proiect, alături de partenerii noștri de încredere, Mars România. Din experiența anilor anteriori, putem afirma cu certitudine că rezultatele obținute au fost unele extrem de benefice pentru copiii implicați în campanie. Anul acesta mergem mai departe cu toată încrederea și continuăm să investim în viitorul acestor copii”, afirmă Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Orbit invită toți consumatorii să se implice în număr cât mai mare în campania Orbit Dăruiește Zâmbete 2017, pentru a sprijini accesul la educație și la un viitor mai bun a 5.000 de copii din București, județul Bacău și județul Sibiu. Astfel, 1% din valoarea oricărui pachet de gumă Orbit achiziționat în perioada 9 octombrie – 30 noiembrie 2017 va fi donat către SOS Satele Copiilor.

Pentru mai multe detalii despre campanie accesați: www.daruieste-zambete.ro.