Confidenţialitate

Oameni de milioane: Bogdan Marișca, campion national în Campionatul de Raliuri pe asfalt

Omul de milioane al acestei săptămâni este pilotul de raliuri Bogdan Marișca, devenit recent campion national în Campionatul de Raliuri pe asfalt. El se implică dincolo de circuit pentru a educa șoferii români și pentru a face traficul rutier mai sigur. Sfaturile sale sunt apreciate de profesioniști, dar și de ascultătorii Europa FM, care-l întâlnesc pe Bogdan Marișca în emisiunea Drum cu Prioritate, unde, alături de Radu Constantinescu, aduce Sfatul de Drum Bun.

Echipa Napoca Rally Academy a câștigat încă 2 titluri după participarea la Raliul Bucovinei.

După Simone Tempestini, campion al României pentru a șasea oară, Victor Supuran câștigător la Cupa Dacia si titlul la echipe, Bogdan Marișca și-a adjudecat titlul de campion national în Campionatul de Raliuri pe asfalt, iar Ciprian Lupu, singurul pilot în scaun cu rotile din România, a câștigat titlul la Debutanți.

Raliul Bucovinei s-a desfășurat în zona Câmpulung Moldovenesc și după mai bine de 30 de ani de la ultima ediție, i-a adus lui Bogdan Marișca titlul de campion pe asfalt, după ce s-a situat pe locul 2, cu o cursă foarte disputată cu Sebastian Barbu.