Confidenţialitate

Oameni de milioane: Andreea Rusu, omul care aduce România în Indonezia – VIDEO

Andreea Rusu a reuşit cu multă ambiţie şi perseverenţă să construiască legături emoţionale între Indonezia şi România. Este sufcient să petreci câteva minute cu ea pentru a te îndrăgosti de cultura indoneziană, iar dacă deja eşti indonezian, te-ar face pe limba ta să îţi doreşti să descoperi România.

A creat legăturile între mai mulţi artişti români şi indonezieni, printre care Voltaj şi Alexandra Uşurelu, rezultatul fiind piese care au făcut valuri atât în ţară cât şi în Asia, iar în urmă cu doar câteva săptămâni a reuşit să pună pe picioare un stand românesc, singurul al unei ţări europene, în cadrul World Culture Forum din Bali.

A renunţat la haine în bagaje şi în schimb le-a încărcat cu multe materiale de promovare, obiecte tradiţionale, fotografii din ţară, costume populare şi chiar şi pufuleţi, ca indonezienii să prindă gustul României.

Timp de câteva luni a povestit tuturor celor care îi ieşeau în cale  planul ei de a duce România la World Culture Forum din Bali şi nu s-a lăsat până când nu a strâns banii necesari pentru biletul de avion. Pasiunea ei a convins mai mulţi prieteni sau oameni abia cunoscuţi să se implice şi să caute să o ajute cu materiale care să-i facă şi pe indonezieni să-şi dorească să afle mai multe despre o ţară aflată la mai bine de 10.000 de km distanţă.

Pentru a putea da şi un cadru formal pasiunii sale, astfel încât să îşi poată desfăşura activitatea, a pus bazele  Centrului Cultural Indonezian – Pusat Budaya Indonesia, Romania. Aici o puteţi găsi simplu pe Andreea Rusu oricând vreţi să aflaţi mai multe despre Indonezia.