O tânără din Ploieşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată în stradă de fostul iubit

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a supraviețuit atacului, dar a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Agresorul a fost prins imediat, iar acum se află în custodia Poliției

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, puțin după ora 11 pe o stradă din cartierul Nord al Ploieștiului. Femeia a fost mai întâi lovită cu mașina de către iubitul său apoi înjughiată în repetate rânduri, în gât și în zona toracelui.
Martorii susțin că, victima s-a retras, cu ultimele puteri, într-o cofetărie din apropiere unde a cerut ajutor. A fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova și transportată în stare critică, dar conștientă, la Spitalul Județean din Ploiești unde a intrat direct în sala de operație.
Agresorul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, și-a abandonat mașina la fața locului, un bolid de lux, și a încercat să scape fugind cu tramvaiul.
A fost identificat, însă, și prins imediat de un echipaj de poliție, iar acum se află la audieri. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care bărbatul a înjunghiat-o pe iubita sa, dar, surse apropiate anchetei susțin că cel mai probabil totul s-a întâmplat din cauza geloziei.
Agresorul este acuzat acum de tentativă de omor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS