O tanara cu afectiuni psihice, internata intr-un camin din comuna Aldeni, judetul Buzau, a incercat sa isi ia viata (AUDIO)

Aceasta s-a aruncat de pe un pod și a căzut în gol de la 6 metri, dar, din fericire, a supravieţuit.

Tânăra de 30 de ani a ieşit dimineaţă din cămin, a mers pe un pod din apropiere de unde a sărit în gol. Momentul tentativei de suicid a fost surprins de un localnic care a sunat imediat la 112. Preluată de o ambulanţă, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău unde medicii au constatat că a suferit fracturi la ambele glezne.

În urmă cu două săptămâni o altă tânără cu probleme psihice, din acelaşi cămin, a ajuns la spital după ce a înghiţit un pumn de cuie, încercând să îşi pună capăt zilelor.

Căminul de la Aldeni este scena unor grave abuzuri dezvăluite de Centrul de Resurse Juridice. Din păcate, verificările făcute de autorităţi în primăvară, au rămas fără efect.

‘ Între timp, voci din rândul foştilro angajaţi vorbesc despre orori care continuă să aibă loc în acest centru. Potrivit acestora, asistaţii ar fi lăsaţi să întreţină relaţii sexuale între ei. De altfel, recent, o tânără din centru, cu probleme psihice, a fost dusă într-un cabinet pentru o întrerupere de sarcină.