Confidenţialitate

O tânără care lucra la un post de radio din București a fost găsită decedată pe malul mării

Moarte suspectă pe plaja Mamaia. O turistă a găsit, pe malul mării, cadavrul unei femei și a alertat autoritățile. Poliția a reușit cu greu să o identifice pentru că în hainele de pe ea nu avea acte. Potrivit anchetatorilor ar fi vorba de tânără de 34 de ani, care lucra la un post de radio din București, fiind și DJ de club.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Moarte suspectă pe plaja Mamaia. O turistă a găsit, pe malul mării, cadavrul unei femei și a alertat autoritățile. Poliția a reușit cu greu să o identifice pentru că in hainele de pe ea nu avea acte. Potrivit anchetatorilor, ar fi vorba de tânără de 34 de ani, care lucra la un post de radio din București, fiind și animatoare (DJ) de club.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit pe plaja din Mamaia de o turistă care ieșise la plimbare pe malul mării. A alertat imediat autoritățile.

„La fața locului era o persoană la firul apei. S-a inecat. Facem verificări dacă găsim hainele, ceva obioecte ale persoanei. Nu dăm de nimeni”, a declarat salvamarul Georgian Boariu.

Pe lângă politiști și salvamari, la locul indicat a ajuns si un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, spune medicul Claudia Tatarici: „La locul solicitării s-a deplasat un echipaj care, din păcate, a trebuit să constate decesul persoanei”.

Polițiștii au reușit cu greu să o identifice. Ar fi vorba de o femeie de 34 de ani, nascuta la Turda, cantareata, care lucra la un post de radio din Bucuresti si care era cunoscuta ca DJ in cluburile din capitală și de pe litoral. Din primele cercetări, polițiștii conturează ideea unei sinucideri.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: 7 persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc de către Tribunalul Hunedoara | AUDIO