O tânără a predat poliţiştilor 50.000 lei pe care i-a primit în plus după ce a schimbat 1.200 euro

O tânără din judeţul Hunedoara a predat Poliţiei aproape 50.000 de lei pe care i-a primit în plus la o casă de schimb valutar unde a schimbat 1.200 de euro, casiera dându-i, din greşeală, echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, joi după-amiază, la sediul Poliţiei Petroşani a venit o femeie de 45 de ani, angajată a unei case de schimb valutar din Petroşani, care a reclamat că la locul său de muncă s-a prezentat o tânără care a solicitat schimbarea în lei a sumei de 1.200 de euro.

Casiera a schimbat valuta, însă, din greşeală, i-a dat tinerei echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

”În urma sesizării, poliţiştii au început o serie de verificări, însă, la scurt timp, la sediul Poliţiei a venit o tânără de 22 de ani din oraşul Aninoasa, împreună cu un prieten, care a restituit întreaga diferenţă de bani pe care a primit-o în plus, dintr-o eroare a angajatei casei de schimb valutar.

Tânăra a precizatcă, după ce a ajuns acasă, a constat că suma primită pentru convertirea valutei era mult mai mare decât i se cuvenea, motiv pentru care a revenit la Petroşani, solicitând poliţiştilor că restituie casierei diferenţa de bani, respectiv 48.816 lei”, se arată în comunicat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS