Confidenţialitate

O nouă zi de proteste – ”Cod Roșu de OUG” – VIDEO

Ora 22:20 Traficul în Piața Victoriei a fost reluat. Jandarmii strâng în aceste momente gardurile. Au mai rămas câțiva protestatari în fața Guvernului.

Ora 21:35 De pe scena improvizată în Piață se propune ca mulțimea să plece în marș pana la Parlament, dar cei prezenți au strigat ”Nu!”

Ora 21:30 Oamenii au început să plece din Piața Victoriei. Rămân în jur de 10 000 de protestatari.

Ora 21:00 Aproximativ 10 000 de oameni sunt în Piața Victoriei. Se cântă imnul României și au aprins lanternele telefoanelor.

Ora 20:32 Sunt peste 7000 de persoane în fața Guvernului. Toată Piața Victoriei a fost ocupată, inclusiv spațiul de la Muzeul Antipa.

Peste 100 de oamenii au ieșit în stradă și la Bacău.

Peste 1500 de persoane sunt în marș în centrul Clujului.

Ora 19.50 Jandarmii mută gardurile mai spre Guvern cu intenția de a mai face loc mulțimii. Persoanele aflate în Piața Victoriei aplaudă.

Câteva mii de protestatari sunt și la Sibiu, peste 1000 și la Cluj.

Ora 19:39 – Intrarea în Piața Victoriei de pe Bulevardul Aviatorilor a fost închisă. În aceste momente la portavoce s-a pus o înregistrare cu Mihai Șora, iar oamenii aplaudă.

Sunt aproape 4000 de manifestanți în fața guvernului.

Sunt aproximativ 1000 de oameni și la Timișoara.

Cei peste 100 de protestatari din Arad au pornit în marș prin centru din fața primăriei către teatru și înapoi. Oamenii mărșăluiesc pe trotuar pentru a nu bloca circulația.

Ora 19:21 – Protestatarii încearcă să blocheze Piața Victoriei. Oamenii merg printre mașini. Ieșirea spre Bulevardul Kiseleff a fost blocată.

Anca Simina a stat de vorbă cu o parte din protestatari. I-a întrebat câte șanse dau moțiunii de cenzură votate miercuri de Parlament.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Peste 100 de oameni protestează în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, împotriva intenției PSD de a modifica prin ordonanță de urgență Codul Penal.

La Piatra-Neamț se scandează: ”Dragnea nu uita, România nu-i a ta”; ”Hoții”; ”România trezește-te”; ”Jos Guvernul” ; ”Jos Dragnea”

Ora 19:00 – În jur de 2000 de persoane sunt acum în Piața Victoriei din București și pe trotuarul din fața Muzeului Antipa. Oamenii strigă “PSD, ciuma roșie!” și “Nu vrem să fim conduși de hoți!”.

200 de oameni sunt acum și în Baia Mare.

Câteva zeci de persoane au ieșit în stradă și la Iași.

Iată ce spun protestatarii din Baia Mare:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ora 18:40 – Aproximativ 500 de persoane acum în Piața Victoriei și pe trotuarul din fața Muzeului Antipa.

Se strigă “Demisia”. Jandarmii au venit în fața Guvernului și au început să monteze garduri.

Câteva persoane s-au adunat și în Piața Prefecturii din Craiova.

În Arad, sunt peste 50 persoane de toate vârstele, inclusiv copii mici. Protestează în centrul municipiului Arad, pe platoul din fața Palatului administrativ, unde se află Primăria și Prefectura.
Aproape 150 de protestatari și în Baia Mare pe trotuare dar și în fața Prefecturii Maramureș.

Ora 18:20  – Peste 200 de persoane sunt acum în Piața Victoriei, în cea de-a șasea zi consecutivă de proteste antiguvernamentale din Capitală. Numărul oamenilor este în creștere. Jandarmii au început să monteze gardurile. Șoferii care trec prin Piața Victoriei claxonează în semn de susținere. Mai multe proteste sunt anunțate, de asemenea, în mai diferite orașe din țară.

În Arad, sunt peste 50 persoane de toate vârstele, inclusiv copii mici. Protestează în centrul municipiului Arad, pe platoul din fața Palatului administrativ, unde se află Primăria și Prefectura.

La Cluj un protest asemănător este programat la ora 19:00, în Piața Unirii.

Europa FM transmite duminică, de la ora 18:00, o Ediție Specială România în Direct, din Piața Victoriei, locul unde este anunțat un nou protest de amploare ”Cod Roșu de OUG”. 

Puteți participa la emisiune prin telefon la 0372.069.599 sau direct la studioul mobil Europa FM care se va afla în Piața Victoriei.