Confidenţialitate

O nouă piesă Snow Patrol de pe albumul „Wildness” – VIDEO

Snow Patrol a lansat „What If This Is All The Love You Ever Get”, o piesă care vine la pachet cu un videoclip de tip confesiune, plin de emoție și lirism, regizat de Brett Simon.

„What If This Is All The Love You Ever Get” este cel de-al treilea single extras de pe albumul „Wildness”, care urmează a fi lansat pe 25 mai.

De curând, formația a făcut public și videoclipul piesei „Life On Earth”, videoclip filmat la Agenția Spațială Europeană, în Olanda.

„Don’t Give In” este track-ul ce a marcat reîntoarcerea Snow Patrol în atenţia publicului după o îndelungată absență, care a durat şapte ani.

Data de 25 mai este momentul mult-așteptat în care Snow Patrol va lansa albumul „Wildness”, album sinonim cu nevoia de căutare a clarității, a conexiunii și a sensului, care a ghidat trupa în ultimii ani și a susținut demersul ei de regăsire. „Wildness” încearcă exploatarea unei direcții primitive, după cum afirmă și Gary Lightbody:

„Există multe forme pe care le poate îmbrăca ferocitatea, însă cred că toate acestea pot fi organizate în două categorii: ferocitatea specifică lumii moderne, ce vine acompaniată de o suită de confuzii, lipsa ordinii firești și de alienare, și ferocitatea primitivă, care se referă la starea primordială, la bucuria de a trăi, la pasiune, dragoste și comuniunea om-natură. Cel de-al doilea tip de ferocitate reprezintă ideea în jurul căreia s-a format întregul material.”

Încă de la debutul din 1998, cu albumul „Songs For Polarbears”, Snow Patrol a reușit să adune un număr incredibil de critici pozitive și să înregistreze vânzări de peste 15 milioane de unități, 1 miliard de stream-uri, 5 discuri de platină în Marea Britanie, dar și nominalizări la BRIT Award și Mercury Music Prize.