Confidenţialitate

O nouă ediție Diskoteka Festival în 2020. Dj Bobo, Las Ketchup și Snap, printre invitați

Diskoteka Festival, cel mai mare festival retro din Europa, revine în 2020 cu o nouă ediție, în Timișora, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Pentru întâlnirea din perioada 1-3 mai 2020, organizatorii surprind cu un nou line up de top format din artiștii legendari care au marcat muzica anilor ’80-’90. DJ Bobo, Snap, Las Ketchup, No Mercy sau Londonbeat sunt doar câteva dintre numele care vor face orașul de pe Bega să trăiască, din nou, trei zile de magie.

Succesul primei ediții, care a adunat peste 100.000 de spectatori pe durata festivalului, s-a datorat și unui show incredibil de sunet și lumini, care va fi menținut la cele mai inalte standarde. Dacă în prima ediție, efectele speciale și cea mai mare scenă din România, i-a uimit pe spectatori, în mai 2020 surprizele vor atinge noi limite, promit organizatorii.

”Am pornit de la 90 de km de cablu, 23 de tiruri, 3000 de reflectoare și lumini, 40 ecrane led și 30 de ore de spectacol în 2019. Acum, evoluția este o responsabilitate tratată cu maximă seriozitate. Trebuie să oferim României cel mai mare spectacol din toate punctele de vedere: de la artiști, la décor, scenă sau lumini. Pregătirile pentru noua ediție au început deja, vom colabora cu profesioniști din mai multe părți ale Europei astfel încât să răspundem așteptărilor pe care le au fanii Diskoteka”, spune Radu Andrei Tudor, coordonatorul festivalului Diskoteka.

De astăzi, biletele Diskoteka Festival 2020 au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al festivalului și beneficiază de o promoție specială EarlyBird, pentru un număr limitat de abonamente.

De asemenea, Diskoteka Festival 2020 are și un sistem de ticketing special, fiecare abonament fiind asigurat în cazul unui incident care ar putea să-ți impiedice prezența la eveniment, după ce ai achiziționat abonamentul.În plus, timișorenii se bucură și de patru puncte de vânzare fizce.