Confidenţialitate

O femeie din România este acuzată de propagandă teroristă pe rețelele de socializare

O femeie este acuzată de propagandă teroristă. Procurorii DIICOT au găsit asupra ei mai multe filmări și fotografii cu membrii unei grupări teroriste. Ea ar fi încercat să promoveze organizația aflată în Orientul Mijlociu cu ajutorul rețelelor de socializare. Femeia nu se află la prima abatere.

Femeia este acuzată că a accesat și a făcut publice mai multe fimări cu scene de luptă și antrenamente ale membrilor organizației și fotografii cu teroriștii  grupării din Orientul Mijlociu.

Ea sprijinea rețeaua teroristă și pe platformele de socializare.

Îi ținea la curent pe următorii săi cu activitățile grupării și promova însemne specifice. Procurorii mai spun și că a editat clipuri video de propagandă teroristă ca să sprijine organizația.

Femeia a fost acuzată de fapte asemănătoare în trecut, însă a primit o condamnare cu suspendare. Acum, este în arest preventiv.

Procurorii au trimis-o în judecată la curtea de Apel Craiova, i-au confiscat materialele de propagandă și au obligat-o să plătească 4.500 de lei pentru cheltuielile de judecată.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Dan Diaconescu a fost reținut într-un dosar privind presupuse relații sexuale cu două minore. Fostul realizator de emisiuni TV neagă acuzațiile | VIDEO