O femeie din Călăraşi cultiva cannabis în apartament

O femeie din Călăraşi a fost reţinută de DIICOT, după ce, în urma unei percheziţii făcute la locuinţa acesteia, au fost găsite aproape patru kilograme de fragmente vegetale de plante de cannabis şi substanţe vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum şi o cultură de 144 de plante de cannabis.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, au făcut, luni, o percheziţie la locuinţa Iuliei Doina Szabo, din municipiul Călăraşi, unde au găsit cantitatea de 1.938 grame fragmente vegetale de plante de cannabis, 1.984 grame substanţe vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum şi o cultură de 144 de plante de cannabis.

De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de întreţinere a culturii indoor de cannabis (instalaţii de iluminat, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire), îngrăşăminte.

Femeia a fost reţinută şi urmează să fie prezentată Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS